EXCLUSIV | De ce s-a hotărât greu Majda Aboumulosha să apeleze la lipoaspirație și ce reacție a avut iubitul ei, Mihai: “Nu mi-am dorit să arăt ca altcineva”

25 07. 2024, 12:00

Majda Aboumulosha se numără printre vedetele care își asumă deciziile legate de aspectul fizic sau de sănătate. Majda a vorbit deschis despre cea mai recentă intervenție de ordin estetic – lipoaspirație asistată prin laser, care a ajutat-o să obțină corpul pe care și-l dorea. Vedeta Pro TV a povestit, pentru CIAO.RO, de ce i-a luat mult timp până să facă acest pas, dar și ce reacție a avut iubitul ei, în momentul în care a deschis acest subiect. În urmă cu câțiva ani, actrița a apelat la un lifting mamar, intervenție realizată la o clinică din Turcia.

Majda Aboumulosha este adepta unui stil de viață sănătoasă, ea trecând de-a lungul anilor prin oscilații de greutate, care și-au lăsat imprenta asupra corpului ei. Acesta este motivul pentru care ea a apelat la liftingul mamar, în urmă cu câțiva ani, dar și la lipoaspirația asistată prin laser, efectuată la finalul lunii mai. Vedeta ne-a mărturisit că niciodată nu și-a dorit să arate ca altcineva, ci doar să se simtă bine în pielea ei.

Majda Aboulumosha: „Rezultatele deja au început să apară și sunt super mulțumită”

Vorbește – ne un pic despre intervenția pe care ai făcut-o recent. Ce rezultate ai obținut?

Am făcut lipoaspirație asistată prin laser. Rezultatele deja au început să apară și sunt super mulțumită. Am făcut la coapse și în zona abdomenului, dar recunosc, în zona abdomenului  nu aveam foarte multă (n.r. grăsime). Drept urmare, doamna doctor Dana Miricioiu nici nu a avut ce să scoată foarte mult, dar încă nu pot să zic că am rezultatul definitiv.

Mă bucur că am făcut lucrul acesta pentru că eu oricum, știi foarte bine, că sunt adepta stilului sănătos, dietă, sport.  Doar că aveam anumite depozite de care chiar nu mai puteam să scap prin sport sau prin dietă. Și de aceea este această intervenție pentru grăsimea localizată. Recuperarea a fost ușoară. M-am întors imediat la emisiune, cred că și asta m-a atras, că nu trebuia să stau în rapaus și am foarte multe lucruri de făcut și sunt super încântată.

“Am tot amânat că am zis că, poate, prin sport reușesc”

Ți-am luat mult timp să te hotărăști?

Da, dar mi-a luat mult nu pentru că am o frică. Am pus în balanță și am căutat să fie cea mai bună variantă pentru mine. Am tot amânat că am zis că poate prin sport reușesc să mai remodelez. Dar să ne înțelegem că această intervenție nu este pentru slăbit, adică nu am slăbit un kilogram, două pe cântar. Nu este despre asta. Doar de remodelare și pentru mine a fost important că nu am plecat cu imaginea unei alte femei în cap. Adică nu mi-am dorit să arăt ca altcineva sau să zic că o să fiu perfectă. Departe de mine gândul acesta, ci doar să mă remodelez cât am putut.

Mai ai vreo altă intervenție în plan în viitorul apropiat sau mai îndepărtat?

Nu, momentan nu am o altă intervenție în cap. Eu clar nu sunt împotriva intervențiilor atâta timp cât sunt făcute cu simț de răspundere, cât nu te îndepărtează de la identitatea ta și rămâi sănătos. Întotdeauna voi milita pentru treaba asta ca oamenii să hrănească sănătos, să facă sport și să facă ce îi face fericiți.

Dacă o femeie are nevoie de mai multă încredere în ea sau se simte bine și poate să facă lucrul acesta și pune în balanță absolut tot și cercetează să meargă acolo unde îi este confortabil, atunci de ce nu?

Majda Aboulumosha despre reacția iubitului ei, Mihai: “Dacă eu îmi doresc ceva anume, nu s-a pus în fața ușii: nu ieși de aici că n-ai voie să faci!”

Aveai antrenor personal? Cât de des mergi la sală?

Am în continuare.  Merg la sală de trei ori pe săptămână. Înainte, când aveam, de exemplu, ceva anume de făcut, adică când au fost telenovelele sau știam că trebuia să slăbesc mai mult, am fost, chiar și de două ori pe zi când m-am antrenat pentru Survivor, recunosc, dimineața și seara.

Când am avut un scop și trebuia neapărat să-mi obțin rezultatul dorit, atunci, nu știu dacă se poate spune exagerat, pentru că asta fac și sportivii. Poate stau câte 8 ore în sală ca să atingă rezultatul dorit și eu pentru a-mi crește forța, imunitatea, absolut tot când am fost pentru Survivor, recunosc. Acum merg de trei ori pe săptămână și e suficient.

Cum a reacționat Mihai când i-ai spus de intervenție?

Îmi spune tot timpul: “Te iubesc așa cum ești. Ești foarte frumoasă. Nu aș putea să zic că văd vreo diferență dacă cumva ți-ai face vreodată ceva, dar bineînțeles că sunt lângă tine!”Adică dacă eu îmi doresc ceva anume, nu s-a pus în fața ușii: nu ieși de aici că n-ai voie să faci! Nu, este bărbatul care mă susține din toate punctele de vedere legat de tot ce-mi aduce mie fericire.

Foto: Instagram